Učinkoviti vodja

Učinkoviti vodja - Peter F. Drucker | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter F. Drucker
DIMENZIJA
4,27 MB
IME DATOTEKE
Učinkoviti vodja.pdf
ISBN
8847892816443

OPIS

Učinkoviti vodja je eno izmed temeljnih del Petra Ferdinanda Druckerja (1909 - 2005), ki velja za očeta sodobnega managementa. Mladost je preživel v Avstriji, glavnino kariere pa je kot predavatelj, avtor in konzultant naredil v ZDA, kjer je svetoval upravam številnih velikih organizacij (General Motors, Sears, General Electric, IBM, Ameriški rdeči križ …). Profesorsko kariero je začel na prestižni New York University, potem pa se je preselil v Kalifornijo in leta 1971 na Claremont Graduate University (zdaj Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management) razvil enega izmed prvih MBA študijskih programov. Kariero univerzitetnega učitelja je zaključil pri 92. letih. V knjigah in člankih, ki jih je redno objavljal v uglednih revijah (Wall Street Journal, The Harvard Business Review, The Atlantic Monthly, The Economist …), se je ukvarjal z vprašanji, ki so bila povezana z učinkovitostjo in organiziranjem ljudi v poslovnem, vladnem in neprofitnem sektorju. Je eden najbolj znanih in najbolj vplivnih mislecev in piscev na področju teorije in prakse upravljanja. Njegova dela so napovedovala številne pomembne spremembe, ki so se zgodile v drugi polovici 20. stoletja: privatizacijo in decentralizacijo, dvig pomena trženja, nastanek informacijske družbe in potrebo po vseživljenjskem učenju.

040-467-739. Možen osebni prevzem v LJ - Rudnik.

Izobraževanje bodo izvedli priznani pedagogi iz Velike Britanije Nina Jackson, Crista Hazell in Dave Harris. Pokličite 051 362 153 ali pišite na [email protected] Kaj so vsebine ne treningu NLP Praktik? >>Kliknite TUKAJ za opis vsebin! Trening NLP Praktik poteka 130 pedagoških ur, na njem pa se naučite praktično uporabljati mnoge NLP tehnike za učinkovito komunikacijo in za spremembe. EMA je prejela vlogo družbe Janssen Pharmaceutica za dovoljenje za promet v Evropski uniji, odločitev je pričakovati do sredine marca. Rusija je medtem sporočila, da sta obe njihovi cepivi učinkoviti proti britanski različici virusa. Kaj je prva stvar, ki jo lahko kot vodja naredite v zahtevni (tej) situaciji in katerim od 8-ih pasti vodenja se je smiselno takoj izogniti? Zakaj je pomembno, da se sami kot vodja in skupaj z vašim timom soočite s krogom skrbi in kako se premaknete v krog vpliva, ki ga lahko 100 % kontrolirate in s tem odločilno vplivate na motivacijo sebe in tima? Vabilo na izobraževanje Učitelj - učinkovit vodja učenja Učitelje, pomočnike ravnateljev in ravnatelje vabimo na dvodnevno izobraževanje Učitelj - učinkovit vodja učenja, ki bo 15.

POVEZANE KNJIGE