Stražar

Stražar - Tomaž Mahkovic | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Mahkovic
DIMENZIJA
5,76 MB
IME DATOTEKE
Stražar.pdf
ISBN
1388480774789

OPIS

Kratke zgodbe Tomaža Mahkovica nas popeljejo v malomestni svet, kjer skušajo navidez neoporečni junaki v miru živeti svoj povprečni vsakdan. Pa vendar tako zlahka ne bo šlo, kajti življenje zna ponuditi kaj več od še nižjih cen v bližnji trgovini.Skozi vrsto naključij se razpirajo meje neba in onstran je zavohati svet, tisto nepredstavljivo, čudaško gmoto, ki pošilja na pot transseksualce, zapite invalide, družinske nasilneže, iznajdljive veterinarje, arogantne policiste, med kište šnopsa založene strice in ostale drugorojence stvarstva - male bogove velike pestrosti - ki postavljajo nič hudega sluteče državljane pred čudne izzive. Čeprav ne bo treba pred kosilom reševati sveta, so ti vendarle dovolj vznemirljivi, da jo normalnost ne bo odnesla brez ran.

Po 40 letih neuspešnih poskusov in tudi nekaj žrtev je bil namreč urok Latoka I - preplezati na vrh s severa - končno razrešen. Ekološka živila, pridelana v Eko kmetiji Stražar, so celovita, saj so pridelana in predelana na naraven način, brez uporabe pesticidov, konzervansov, umetnih arom, barvil in gensko spremenjenih organizmov. Rastline rastejo na zdravih tleh, ki niso izčrpana zaradi intenzivne pridelave ter niso onesnažena s pesticidi in umetnimi gnojili. Varnostnik telesni stražar, ki želi opravljati dela rentgenskega operaterja se mora dodatno strokovno izpopolniti in uspešno opraviti preizkus strokovne usposobljenosti po Programu strokovnega usposabljanja in izpopolnjevanja za varnostnika, ki opravlja delo rentgenskega operaterja. Družinsko podjetje N & P Stražar temelji na več kot 52-letni tradiciji ustvarjanja in kreiranja pričesk.

Ta je sinonim za ljubiteljsko gledališko ustvarjanje že skoraj 70 let, saj tam deluje Poletno gledališče Studenec, s katerim upravlja Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan. Sinonim za omenjeno gledališče ... Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-nemščina za stražar v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Toda ko se na pragu kluba pojavi lady Diana Verney, ki je prišla po pomoč, se Niall zave, da je hudič končno prišel po svoje plačilo … tako, da ga je prisilil, da je postal stražar razvajene vojvodove hčerke. Vodja oddelka: Nadzorna medicinska sestra: doc.

POVEZANE KNJIGE