Sončna kuhinja

Sončna kuhinja - Edvina Novak, Valentina Orsini | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Edvina Novak, Valentina Orsini
DIMENZIJA
9,41 MB
IME DATOTEKE
Sončna kuhinja.pdf
ISBN
8514736389118

OPIS

Testenine, paradižnik, olje in sol, velik lonec, ponev in cedilo. To so osnove Sončne kuhinje. Testenine so preprosta, hkrati pa zelo okusna in zdrava hrana. Skuhati jih moramo po preprostih, toda neomajnih pravilih. V Sončni kuhinji boste našli na stotine receptov, omake za testenine pa bomo pripravljali iz zelenjave, dišavnic, oreščkov in gob, različnih sirov pa tudi iz morskih sadežev. Včasih bomo testenine oplemenitili z mesom, slanino ali klobasami, večinoma pa jih zabelimo z oljčnim oljem in posujemo s parmezanom. Vsi recepti v knjigi so stokrat preizkušeni in preverjeni, zbrala in uredila pa jih je Edvina Novak, ki je sodelovala z Valentino Orsini, slovensko galeristko iz Rima. Mojstrske fotografije v knjigi so delo Janeza Pukšiča.

Edvina Novak, Valentina Orsini. 20,90 ... SONČNA SICILIJANSKA KUHINJA Otok sonca je največji otok v Sredozemlju, velik je približno kot Slovenija in ima okoli pet milijonov prebivalcev.

20,90 ... SONČNA SICILIJANSKA KUHINJA Otok sonca je največji otok v Sredozemlju, velik je približno kot Slovenija in ima okoli pet milijonov prebivalcev. Sicilija je obdana s kar tremi morji: Ionskim, Egejskim in Sredozemskim, od italijanskega škornja pa jo ločuje tri kilometre široka messinska ožina. Sončna kuhinja: Bogastvo testenin.

POVEZANE KNJIGE