Pravljice

Pravljice Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,26 MB
IME DATOTEKE
Pravljice.pdf
ISBN
6196439252079

OPIS

Knjiga pravljic, ki jo imate v rokah, je v ne tako ugledni različici prvič izšla leta 1965. Njena avtorica Kristina Brenkova je takrat zapisala, da »prinaša bralcem droban izbor iz neizmerno bogate zakladnice ljudskih pravljic s celega sveta«. Izbrala in prevedla je take, ki izžarevajo »dobro misel in vero v mogočne sile človeškega duha«. Nekatere morda poznamo, druge pa čakajo, da jih odkrijemo.S knjigo zgodb z imenitnimi ilustracijami Ančke Gošnik Godec se ob stoti obletnici rojstva Kristine Brenkove poklanjamo dami slovenske otroške literature, katere delo je in bo plemenitilo otroštvo neštetih generacij otrok.

Vseh 57 dimnikov. Kam so izginili Zakajčki in Zakajčice.

Na njej boste našli velik izbor brezplačnih učnih listov za vse razrede osnovne šole, matematične učne liste, besedilne naloge, igre ter programe za otroke, razvrščene po starostnih skupinah. Na njej se nahaja tudi veliko ohranjevalnikov zaslona, ozadij za namizje, nasvetov za učenje, šale,ljubezenski verzi in zelo ... Pravljice bratov Grimm, kot so Sneguljčica, Janko in Metka, Rdeča kapica, Špicparkeljc, Motovilka, Žabji kralj, Pepelka, Trnuljčica in druge pravljice so, čeprav ne vedno v njunem zapisu, znane skoraj vsakemu otroku. Pravljice o živalih Igor Gošte 8,00 € Princ Lenzelo in Travnati oblak Damjana Kenda Hussu 17,70 € Najlepše basni Po izboru Matthiasa Reinerja in v ilustracijah Reinharda Michla 16,90 € pravljice za otroke Iščete nasvete, katere pravljice bi bile primerne za vaše otroke? Na tej spletni strani smo za vas pripravili veliko vsebin s tega področja, da boste lahko hitreje in lažje izbrali najbolj primerne pravljice za vaše otroke. Pravljice Št.

POVEZANE KNJIGE