Potujem

Potujem - Craig Doyle | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Craig Doyle
DIMENZIJA
4,89 MB
IME DATOTEKE
Potujem.pdf
ISBN
1966307719216

OPIS

Kipeča knjiga z živimi podobami in stvarnimi nasveti nas bo popeljala na pot že, če jo bomo samo listali: križarimo med Galapaškim otočjem in onemimo pred veličastnimi Viktorijinimi slapovi, prehodimo najbolj slikovite poti v pokrajini Cinque Terre ali se podajmo na rafting po Soči, morda pa si odpočijemo oči in duha na s palmami obdanih belih peščenih plažah Malezije ... S knjigo Potujem se bomo podali na 130 najlepših in najzanimivejših krajev sveta, in to ob najprimernejšem času.Popotniški cilji so razdeljeni po mesecih, tako da bomo zlahka našli letnemu času najprimernejše popotne cilje, in po počitniških tematikah, glede na to, kaj je tisto, kar vas vleče na pot: je to kar sama narava s svojimi čudesi; nas mikajo nepozabna potovanja; iščemo najboljši kraj za družinske počitnice; si želimo razkošnega in romantičnega oddiha; se zares spočijemo samo na aktivnih počitnicah; ali pa so festivali in kultura tisto, kar nam izpolni potovanje?

Po tujem potujem, Katarina Birtič Choi s.p. Dolgi naziv PRS: Po tujem potujem, Katarina Birtič Choi s.p.

Продолжительность: 03:28. Последние твиты от Rad Potujem (@RadPotujem). Primerjava cen hotelov in namestitev po vodilnih booking sistemih v 200 državah sveta.

POVEZANE KNJIGE