Popularne zgodbe

Popularne zgodbe - Vesna Lemaić | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vesna Lemaić
DIMENZIJA
12,20 MB
IME DATOTEKE
Popularne zgodbe.pdf
ISBN
7265796317614

OPIS

Prvenec mlade ustvarjalke v slovenski literarni prostor prinaša pogosto pogrešano svežino in pristno vpetost v današnji čas. Izbrani motivi so izrazito sodobni in Lemaićevo uvrščajo v novo, še nastajajočo, pisateljsko generacijo. Žanrski prijemi, popikone in multimedijski učinki se povezujejo z elementi iz visoke književnosti in tako ustvarjajo podlago za dvojno zakodiranost njenih zgodb, ki zagotavlja zanimivo branje tako za ljubitelje sodobnih grozljivk ali znanstvene fantastike kot za zahtevnejše bralce, ki jih zabava postmodernistično poigravanje z več nivoji realnosti ali pa odkrivanje napol zakritih motivnih drobcev iz literarne tradicije. S samosvojo metaforiko in širokim spektrom besedišča, ki spretno in prepričljivo niha med knjižnim jezikom, slengom in neologizmi, ustvarja prepoznaven slog. Ta ni le podlaga zgodbe, temveč integralni del specifičnega ozračja, ki ga narekuje predvsem absurdnost prikazovanih situacij, na več nivojih prepletena s svežo motiviko in razgibanim slogom.

Najprostszy i najszybszy wypiek na świecie? Uporabite socialne zgodbe v učilnici za neposreden pouk o obvladovanju veščin, socialnih veščin in ustreznega vedenja tako za posameznike kot za celoten razred. Share this Rating. Title: Zgodbe iz kostanjevih gozdov (2019).

Informacja o pracodawcach. Popularne.pl | Codzienna porcja emocji. See actions taken by the people who manage and post content.

POVEZANE KNJIGE