Lepota za tančico

Lepota za tančico - Deborah Rodriguez | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Deborah Rodriguez
DIMENZIJA
8,17 MB
IME DATOTEKE
Lepota za tančico.pdf
ISBN
3428088161466

OPIS

Če vam kaj ni všeč, je sedaj čas, da mu to poveste. Lepotilni salon: ste si kdaj želele profesionalno oblikovane obrvi? Zakaj pa ne? Zdaj lahko preskusite tudi masko za obraz (bodisi domačo ali v salonu). Lepota je karakteristika osebe, živali, objekta ali ideje, ki poraja zaznavno izkustvo ugodja, pomena ali zadoščenja.

Lepota je obravnavana v okviru znanstvenih področij estetike, sociologije, socialne psihologije in kulture. Ideal lepote je entiteta, ki je občudovana ali pa jo odlikujejo značilnosti, ki se v določeni kulturi splošno pripisujejo ... Eterična olja, različne recepture - harmonije esenc ali samostojnih not, ki se dodajajo alkoholu, so še dandanes njihova osnovna sestavina.

POVEZANE KNJIGE