Ko še nismo bili Slovenci in Slovenke

Ko še nismo bili Slovenci in Slovenke - Gorazd Makarovič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gorazd Makarovič
DIMENZIJA
9,17 MB
IME DATOTEKE
Ko še nismo bili Slovenci in Slovenke.pdf
ISBN
9137936141067

OPIS

Še več; v superveleslalomu so bili vsi po vrsti na čelu z Ilko Štuhec, dvakratno svetovno prvakinjo v smuku iz St. Moritza '17 in Åreja '19, bližje tako imenovanim eksotom kot največjim ... Kot še navajata avtorja, smo se znotraj celine preseljevali tudi še v prvem tisočletju našega štetja, tako da smo današnji Slovenci in Slovenke potomci tako tedanjih romaniziranih staroselcev - bolj vzhodno živečih Karnov, Venetov, Japodov, Histrov, različnih noriških ljudstev in drugih - ter novih slovenskih prišlekov. Klara Leben je 25-letna podjetnica, za katero nobena ovira ni nepremostljiva.

Žal še velja, da tisti, ki si uspe pridobiti avreolo »kulturen«, je potem vzor ljudstvu, je skoraj nedotakljiv, lahko dobi posebno plačo in pokojnino in pogreb ter še zapis v ... Za ta in še marsikateri uvid pa je nujno potrebna izobrazba. Ta širi pogled in snema plašnice, ki sta nam jih v stoletjih nadela krščanstvo in patriarhat.

POVEZANE KNJIGE