Knjiga o bambusu

Knjiga o bambusu - Vladislav Bajac | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vladislav Bajac
DIMENZIJA
5,69 MB
IME DATOTEKE
Knjiga o bambusu.pdf
ISBN
5737066079617

OPIS

Padla sem vanjo, v to prelepo knjigo o visoki travi, med katero se je v samoti in tišini trideset let predano gibal Obuto Nisan in o vrstah ter lastnostih bambusa pisal strani za veliko Knjigo. Univerzalno knjigo, ki hrani najpomembnejša znanja, vedenja in izkušnje od nekdaj za ... Knjiga o bambusu book.

Knjiga o bambusu govori o zenu, sama zgodba je samo okvir. (RN) žepna izdaja So knjige ki se me dotaknejo tako zelo da me spremenijo Srečanje z njimi je kot pogovor z globokim žarečim človekom ki je pil pri izviru in zdaj meni podarja nekaj kapljic žive vode Ko si z njimi umijem dušo zagledam svet v drugačni luči Tenkočutna tiha- a glasna s svojimi močnimi sporočili Tenkočutna, tiha - a glasna s svojimi močnimi sporočili, lepa, tako zelo lepa je Bajčeva Knjiga o bambusu , da biva v meni.

POVEZANE KNJIGE