Ekonomist pod krinko

Ekonomist pod krinko - Tim Harford | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tim Harford
DIMENZIJA
11,44 MB
IME DATOTEKE
Ekonomist pod krinko.pdf
ISBN
5489352922908

OPIS

To je bil priročen izgovor vladajočih iz vrst nekdanjih komunistov za ohranjanje premoženja v državni lasti, od česar so imeli koristi. Neobičajne zgodbe, ki se dogajajo vsak dan okrog nas, preproste ljudi spravijo v skrajne situacije, kjer je lahko vsak napačni korak usoden. Zabavne zgodbe o ljubezni in nasilju, pretepih in objemih, obračunih in nepričakovanih srečanjih, ki krojijo in včasih tudi zapečatijo usode številnih ljudi.

Avtor: Timothy Ferriss. 6,49 Po pogovoru s 37-letnim britanskim magistrom ekonomije in novinarjem Timom Harfordom in po branju njegovih knjig, še posebej knjige Ekonomist pod krinko (The Undercover Economist), je jasno, da je takšen protikorupcijski boj zaman.V knjigi razkrivate, zakaj so revne države revne. Več: Tim Harford: Ekonomist pod krinko Učila, 2009, mehka vezava, 268 strani Prevzem v Ljubljani ali po pošti Tel.: 041-770-728 EKONOMIST POD KRINKO - Tim Hardford 10,00 € Dodaj v košarico; EKONOMIST POD KRINKO - Tim Harford 10,00 € Dodaj v košarico; EKONOMSKI VIDIKI DELOVANJA IN RAZPADA JUGOSLAVIJE - Neven Borak 10,00 € Dodaj v košarico; EKONOMSKI VIDIKI JAVNEGA SEKTORJA - Bogomil Ferfila, ur.

POVEZANE KNJIGE