Zapuščina

Zapuščina - Srećko Kecman | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Srećko Kecman
DIMENZIJA
9,90 MB
IME DATOTEKE
Zapuščina.pdf
ISBN
9416528780958

OPIS

Stal je ob truplu nekdanjega SS generala, v roki je držal pismo za enega najvišjih funkcionarjev najmočnejše tajne službe na svetu in pogled mu je slonel na pravem malem bogastvu, razprostrtem na mizi pred njim. General je bil po vsej verjetnosti vojni zločinec, direktor tajne službe njegov nesojeni zaščitnik, zaklad pa skoraj zagotovo ukraden žrtvam nemške okupacije. Kaj se bo zgodilo z njim, Jacobom Sassoonom, če v tej igri naslednje poteze ne bo pravilno in natančno odigral, si ni upal niti pomisliti.

With the death of an individual this reflects also in the field of inheritance as in such situations, we are dealing with an overindebted deceased ... Minae Mizumura. Mamina zapuščina.

6 Otok se je pred tem imenoval Lakemba, leži pa v fidžijski vzhodni otoški skupini Lau. (2) Če bi zapuščina, ko ne bi bilo oporoke, postala lastnina Republike Slovenije, velja sporazum prizadetih o obstoju oporoke ter o njeni obliki in vsebini samo s soglasjem pristojnega organa. (3) Če so med prizadetimi osebe, ki niso sposobne same skrbeti za svoje zadeve, velja sporazum iz prvega in drugega odstavka tega člena samo s ... Trumpova zapuščina bo namreč odmevala še desetletja.

POVEZANE KNJIGE