Vse uno, ki pupe rabimo znat o unih rečeh

Vse uno, ki pupe rabimo znat o unih rečeh - Arijana Čulina | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Arijana Čulina
DIMENZIJA
11,3 MB
IME DATOTEKE
Vse uno, ki pupe rabimo znat o unih rečeh.pdf
ISBN
3404397902074

OPIS

Ko pridemo iz vrtca se mi zdi tako glupo, da bi tistih nekaj ur zapravila za brisanje prahu, namesto da se igram in hecam z otrokom. M je že dokaj samostojen, zna se zamotiti sam, za razliko od stanja pred kakim mesecem, ko je dal jasno vedeti, da ... Mi in naši partnerji shranjujemo in/ali dostopamo do informacij v napravi, na primer piškotkov, in obdelujemo osebne podatke, kot so enolični identifikatorji in standardne informacije, ki jih naprava pošilja za individualno prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter vpoglede v ciljne skupine kakor tudi za razvoj in izboljšanje izdelkov. Pupe It's Pepa.

Aktualne teme. Najdi forum ... nujno si potem preber tole, ki jo mam ravnokar jaz sposojeno - adrijana ćulina - Vse uno ki pupe rabimo znat o unih rečeh - se boš nasmejala da joj.

POVEZANE KNJIGE