Vragolije porednega dekleta

Vragolije porednega dekleta - Mario Vargas Llosa | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mario Vargas Llosa
DIMENZIJA
9,64 MB
IME DATOTEKE
Vragolije porednega dekleta.pdf
ISBN
8561141668023

OPIS

V romanu predstavlja strastno in brezpogojno ljubezen Ricarda . Vragolije porednega dekleta so zato izvrstna pobuda za razmišljanje o (ne)etičnosti žensko-moškega odnosa, ki lahko zajema vse mogoče razsežnosti: ali pogubno obojestransko strast, ali ekonomski dogovor v smislu "daj-dam", ali duhovna rast obeh (heteroseksualnih) partnerjev. Vragolije porednega dekleta Perujski pisatelj Mario Vargas Llosa in Nobelov nagrajenec za književnost iz leta 2010 je v romanu Vragolije porednega dekleta vključil nekaj avtobiografskih značilnosti, na primer: bil je tudi prevajalec pri Unesco, živel je v Parizu... URGENCA.COM - Odslej za dekleta popolnoma brezplačno! Na vodilnem slovenskem portalu za erotične avanture Urgenca.com so za letošnje poletje pripravili posebno presenečenje in vsem solo dekletom vse do 31.8.2017 omogočajo popolnoma brezplačno uporabo. Mario Vargas Llosa, perujski književnik, * 28. marec 1936, Arequipa, Peru..

Zgodba romana je pretkana z brezpogojno ljubeznijo, podobno kot tisto iz časa kolere. II VRAGOLIJE POREDNEGA DEKLETA Knjiga je lepo ohranjena cena je 5€+poštnina Možno je II VRAGOLIJE POREDNEGA DEKLETA ŽEPNA KNJIGA Knjiga je lepo ohranjena cena je 3€+poštnina Možno je Izživite svoje najbolj skrite fantazije in brez zadržkov povejte kaj si želite. Kdor jezika špara, seksa strada.

POVEZANE KNJIGE