Uvod v filmsko mišljenje

Uvod v filmsko mišljenje - Jovan Jovanović | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jovan Jovanović
DIMENZIJA
3,71 MB
IME DATOTEKE
Uvod v filmsko mišljenje.pdf
ISBN
1378471880877

OPIS

Knjige trenutno ni na zalogi. Za več informacij se obnite na [email protected] ali na 01/ 520 18 39. Jovanovićeva knjiga je temeljni učbenik, pisan informativno, poljudno, odprto, četudi hkrati bralca in ljubitelja filma zavezuje k bolj intenzivnim premislekom o nastankih filma, filmski estetiki in predvsem o filmskem ustvarjanju. Študija o filmskem mišljenju želi biti tista temeljna informativna mreža, ki omogoča sodobnemu bralcu referenčnost pri nadaljnjem izobraževanju in refleksiji sodobne medijske prakse, ki ga vodi k poglabljanju in širjenju lastne medijske izobrazbe in – kar je najpomembnejše – vodi ga h kritičnemu razmišljanju o tem, zakaj je neki film »komercialna uspešnica« ali polnovreden umetniški izdelek.

Prejemali boste novice o aktualnih ugodnostih in novostih v spletni knjigarni Bukla ter občasne novice o prihajajočih knjižnih dogodkih, pri katerih sodeluje založba UMco. Z oddajo podatkov potrjujete, da ste seznanjeni s politiko zasebnosti. Uvod v filmsko mišljenje/ [besedilo in izbor fotografij] Jovan Jovanović; [prevedel Sebastijan Milovanovič Jarh].- Ljubljana: Umco: Javni sklad RS ya kulturne dejavnosti, 2008.

letnika predmeta videofilm ter aktivna udeležba študenta v vseh fazah in na vseh ravneh študijskega dela, kar poleg aktivne prisotnosti na predavanjih in sodelovanja pri vajah predvideva: individualno snovanje in razvijanje idej - samostojno in v aktivni dvosmerni komunikaciji mentor - študent (izmenjava mnenj poteka osebno in preko ... Uvod v filmsko mišljenje 82; Veselje v gledanju 15; Z glasbo ob likovnem izražanju učencev 44; Zbornik postkolonialnih študij 16; Zgledno omledno 89; Zgodbe za "tibetančke" 90; Znanje plavanja študentov razrednega pouka Pedagoške fakultete 86 To je najstarejša prireditev na filmsko vzgojnem področju, čeprav po letu 91 ni več mogoče govoriti, da v slovenski šoli še obstaja nekaj takega, kot je medijska vzgoja! Toda za kontinuiteto so vseeno poskrbeli mentorji, ki so ne glede na aktualne šolske usmeritve nadaljevali svoje delo na področju medijske vzgoje. Po končani gimnaziji je delal kot asistent kamere na televiziji v Brnu ter se vpisal na filmsko akademijo FAMU v Pragi. Študiral je filmsko in televizijsko kompozicijo oziroma filmsko in televizijsko kamero.

POVEZANE KNJIGE