Sredozemska kuhinja

Sredozemska kuhinja Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,7 MB
IME DATOTEKE
Sredozemska kuhinja.pdf
ISBN
1838412230095

OPIS

Odkrijmo tradicionalne jedi z vseh koncev Sredozemlja in pustimo, da nas navdihnejo čutoviti recepti, zbrani na praktičnih karticah. Recepti so razdečljeni na naslednja poglavja. Juhe in začetne jedi, Solate in zelenjava, Testenine in riž, Ribe in lupinarji, Perutnina in divjačina, Drugo meso ter Sladice. Prav svak racept je zasnovan na svežih sestavinah, ki jih dobimo v vseh večjih sredozemskih državah. Recepti vsebujejo besedilo, ki nas po korakih vodi skozi pripravo jedi, in slike, ki kažejo različne stopnje kuharskega postopka.

prvi mesec samo 1 eur. sredozemska kuhinja Več: Sredozemska kuhinja Učila, 2011, trda vezava, 236 strani Knjiga v odličnem stanju Prevzem v Ljubljani ali po pošti Tel.: 041-770-728 domov » recepti » eksotika » Sredozemska kuhinja » Jastog s špageti.

Med živili živalskega izvora so na prvem mestu živali z domačega dvorišča: piščanec, puran, zajec in prašič. Sredozemska kuhinja. Najboljši recepti z okusom po soncu.

POVEZANE KNJIGE