Sredozemska kuhinja

Sredozemska kuhinja Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,44 MB
IME DATOTEKE
Sredozemska kuhinja.pdf
ISBN
3101886497118

OPIS

Odkrijmo tradicionalne jedi z vseh koncev Sredozemlja in pustimo, da nas navdihnejo čutoviti recepti, zbrani na praktičnih karticah. Recepti so razdečljeni na naslednja poglavja. Juhe in začetne jedi, Solate in zelenjava, Testenine in riž, Ribe in lupinarji, Perutnina in divjačina, Drugo meso ter Sladice. Prav svak racept je zasnovan na svežih sestavinah, ki jih dobimo v vseh večjih sredozemskih državah. Recepti vsebujejo besedilo, ki nas po korakih vodi skozi pripravo jedi, in slike, ki kažejo različne stopnje kuharskega postopka.

februar 2020 ob 08:28 MMC RTV SLO Deli. POMARANČNA GRMADA.

Ne smemo pozabiti Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Črne gore in Albanije. Številne raziskave potrjuje, da je Sredozemska kuhinja najbolj zdrava. Z njo ohranjamo zdravje, predvsem srce in krvni obtok.

POVEZANE KNJIGE