Slovenija v presežnikih

Slovenija v presežnikih - Tomo Jeseničnik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomo Jeseničnik
DIMENZIJA
11,42 MB
IME DATOTEKE
Slovenija v presežnikih.pdf
ISBN
1239901453657

OPIS

Kje lahko v svet pogledate skozi naše največje naravno okno?Koliko prijateljev morate povabiti, če hočete skupaj objeti naše najdebelejše drevo?Čez katero reko se pne najstarejši most v Sloveniji?Čudovita knjiga fotografa in pisca Toma Jeseničnika predstavlja 101 osupljivo čudo narave in dosežek tehnike, ki nosi predpono naj. Doživeti opisi razkrivajo neverjetne zgodbe in nenehno vabijo k prebiranju, izjemni posnetki pa kar kličejo po tem, da si presežnike ogledate tudi v živo.Knjiga, kakršne o Sloveniji še ni bilo!

Lavtižar.Bebler 10,00 € Dodaj v košarico; TELOVADBA NA SLOVENSKEM - Drago Stepišnik 10,00 € Dodaj v košarico; PETDESET LET PREŠERNOVIH NAGRAD 1947/1996 15,00 € Dodaj v košarico; Akcija POŠTA NA SLOVENSKIH TLEH 25,00 € 20,00 € Dodaj v košarico Miro Cerar se je po štirih letih premierskega dela in poldrugem letu vodenja zunanjega ministrstva vrnil v profesorske vode. O svojem političnem delu govori v glavnem v presežnikih in se ne strinja z ocenami, da je bil kot premier neodločen in premalo učinkovit.

Mobitel: 051-394-717 Predavanjein projekcijo »Slovenija v presežnikih« »Slovenija v presežnikih« Predavatelj in avtor: fotograf Tomo Jeseničnik Predavatelj nam bo predstavil fotografije za knjigo Slovenija v presežnikih. Čudovita knjiga predstavlja 101 osupljivo čudo narave in dosežek tehnike, ki nosi predpono naj.

POVEZANE KNJIGE