Skrivnost Benetk

Skrivnost Benetk - Marko Pogačnik | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Pogačnik
DIMENZIJA
11,13 MB
IME DATOTEKE
Skrivnost Benetk.pdf
ISBN
8115575948240

OPIS

Avtor, konceptualni umetnik, kipar, ki se že vrsto let posveča geomantiji - zdravljenju zemlje, nas s svojo knjigo vabi v vodno mesto, da bi zaslutili njegovo vitalnost in se napolnili z neslutenimi studenci življenja. V dušo nam zarisuje podobe drugačnih Benetk, ki jih tudi po večkratnih obiskih nismo zaslutili, ali pa smo jih, in to v hipu zabrisali.Kot sam pravi, \"človek gre na pot, da bi globlje spoznal svoje bistvo, se srečal z neznanimi razsežnostmi življenja, se učil. Turizem je zdravilen, če obiskovalec ni samo odjemalec temveč tudi obdarovalec krajev katere obiskuje. Da bi kraji lahko opravljali svojo energijsko in duhovno vlogo v prostoru mesta (kot človeške stvaritve) potrebujejo človekovo ljubečo pozornost. Želijo, da se ljudje dotaknemo njihovih skrivnosti in da se njihova zavest lahko dotakne naše duše. Knjiga je napisana tako, da takšen poglobljen odnos omogoča.\"

Odgovori 0 Sandi @Sandi 22. Feb 2006, 21:26 Pozdravljeni ! V nedeljo, sem tudi sam, skupaj s kolegi TV Primorka, obiskal Benetke.

Laguna obsega obalo od ustja rek Pada na jugu in Piave na severu. Mesto šteje okoli 318.000 prebivalcev. Pisane skrivnosti Benetk.

POVEZANE KNJIGE