Skrivnost Benetk

Skrivnost Benetk - Marko Pogačnik | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Pogačnik
DIMENZIJA
8,30 MB
IME DATOTEKE
Skrivnost Benetk.pdf
ISBN
9607073891428

OPIS

Avtor, konceptualni umetnik, kipar, ki se že vrsto let posveča geomantiji - zdravljenju zemlje, nas s svojo knjigo vabi v vodno mesto, da bi zaslutili njegovo vitalnost in se napolnili z neslutenimi studenci življenja. V dušo nam zarisuje podobe drugačnih Benetk, ki jih tudi po večkratnih obiskih nismo zaslutili, ali pa smo jih, in to v hipu zabrisali.Kot sam pravi, \"človek gre na pot, da bi globlje spoznal svoje bistvo, se srečal z neznanimi razsežnostmi življenja, se učil. Turizem je zdravilen, če obiskovalec ni samo odjemalec temveč tudi obdarovalec krajev katere obiskuje. Da bi kraji lahko opravljali svojo energijsko in duhovno vlogo v prostoru mesta (kot človeške stvaritve) potrebujejo človekovo ljubečo pozornost. Želijo, da se ljudje dotaknemo njihovih skrivnosti in da se njihova zavest lahko dotakne naše duše. Knjiga je napisana tako, da takšen poglobljen odnos omogoča.\"

V njej je trdil, da je med letoma 1952 in 1954 izginilo pet japonskih vojaških plovil z več kot 700 ljudmi. Le kaj je skrivnost Benetk? Vsekakor je to svetloba, ki se živahno poigrava na mnogih barvitih in razgibanih fasadah veličastnih beneških zgradb, ozkih ulicah, mostovih, kanalih, plovilih in ljudeh. Permalink Gallery Maribor in its Strength and Beauty / Maribor v svoji lepoti in moči ii skrivnost benetk m. pogaČnik zaloŽniŠtvo trŽaŠkega tiska 2008 vitalno- energijske razseŽnosti vodnega mesta, poŠtnino Kot je ob februarski objavi imen letošnjih umetnikov na osrednji razstavi povedal za Delo (mimogrede, s »Črno vdovo« smo tudi sami na videu, seveda zaradi neposredne bližine Pogačnikovega Holograma Evrope), bo predstavil svežo produkcijo - risbe in knjige -, znotraj tega pa bo poudaril svoj odnos do Benetk, kakršnega je popisal tudi v knjižni obliki (predvsem Skrivnost Benetk ... Kot samostojen avtor pa bo predstavil novejšo produkcijo svojih risb in knjig, med drugim za lokalno občinstvo gotovo zanimivo knjigo Skrivnost Benetk, Vitalno-energijske razsežnosti vodnega mesta iz leta 2008.

IgralkaSophia Loren je vedno veljala za eno najlepših umetnic hollywoodske industrije, pri rosnih 25 letih je bila proglašena tudi za seks simbol. Danes 74-letna Sophia ni nič manj privlačna kot nekoč.

POVEZANE KNJIGE