Pristava škrjančkov

Pristava škrjančkov - Antonia Arslan | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antonia Arslan
DIMENZIJA
8,7 MB
IME DATOTEKE
Pristava škrjančkov.pdf
ISBN
5003320388228

OPIS

Priprave na srečanje dveh vej družine Arslanian v Anatoliji leta 1915 se namesto v slavje obrnejo v grozo, ko Turčija v svoji nameri, da iztrebi armensko manjšino, pomori vse moške, ki so se zatekli na pristavo. Za ženske se prične mučna odisejada na poti vse do Sirije, utrudljivi pohodi, zaporniška taborišča, poniževanje in izsiljevanje.

Spoznali ste veliko slovenskih krajev in stkali mnoga znanstva in prijateljstva. Vam je morda kateri kraj najbolj pri srcu in zakaj? Knjige: Naslov: Dall'epistolario di Alberto Fortis : destinazione Dalmazia : lettere a Giulio Bajamonti, Matteo Sovich, Michele Sorgo, Rados Antonio Michieli Vitturi, Teresa Bassegli Gozze, Tommaso Bassegli, Luca Sorgo, Rocco Bonfiol, Maria Gozze Giorgi Bona, Anastasia Vukossich e Giovanni Bizzarro Kmetija Škrjanec Izdelke lahko kupite na naši kmetiji:Kmetija ŠkrjanecČužnja vas 18231 TrebelnoTel.: +386 40 333 401 Hofer Občasno ob akcijah pa lahko naše mlečne izdelke kupite tudi v vseh Hofer prodajalnah po Sloveniji.

Armenski narod v primežu Turkov. V zadnjem času se v javnosti pogosto omenja dogodek, tako in drugače ... Pristava škrjančkov; La masseria delle allodole Pristava škrjančkov; La masseria delle allodole.

POVEZANE KNJIGE