Popolni idiot

Popolni idiot - Tommy Jaud | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tommy Jaud
DIMENZIJA
5,82 MB
IME DATOTEKE
Popolni idiot.pdf
ISBN
1042668697246

OPIS

Niso vsi moški idioti.Nekateri so popolni idioti.Tommy Jaud je rojen 1970. Popolni idiot je njegov prvi roman. Pred svojim prvim izletom v svet zabavne literature je delal za televizijo in sodeloval pri uspešnih oddajah, kot so Harald Schmidt Show in Freitag Nacht News. Veliko zaslug ima Jaud tudi za uspeh oddaje Wochenshow in oddaje Anke Engelkes Ladykracher. Za film Popolni idiot, posnet po njegovem romanu, je sam napisal scenarij in pri produkciji poskrbel za to, da je Simon Peters res ostal \\'\\'njegov\\'\\' popolni idiot. V filmu je tudi sam odigral majhno vlogo.Že s svojim prvencem je Tommy Jaud pokazal, kaj zna. S humorjem, na šaljiv način in v hitrem tempu nam s pomočjo glavnega junaka pripoveduje o domnevnem trpljenju samskih ljudi. Jaud piše nezapleteno in zabavno, a vseeno ostaja na primernem nivoju in ne izgublja niti pripovedi. Nasprotno: kljub temu, da ob branju od smeha točimo solze, bomo roman presenetljivo hitro prebrali.

Pred svojim prvim izletom v svet zabavne literature je delal za televizijo in sodeloval pri uspešnih oddajah, kot so Harald Schmidt Show in Freitag Nacht News. Veliko zaslug ima Jaud tudi za uspeh oddaje Wochenshow in oddaje Anke Engelkes Ladykracher.

Pojdi spat, pri nas raje gledamo inavguracijo, seveda na tujih kanalih, ker za naše komunajzarske luzerje to ni ravno najlepši dan, ko smo Slovenci lahko ponosni, ker bomo imeli First Lady v Washingtonu ! Janša o podnebnih ciljih: "Poskušali bomo biti ekološko osveščeni in vendarle ne popolni idioti" Voditelji članic EU so v četrtek v Bruslju pozvali h krepitvi podnebnih ambicij v prihodnjem desetletju, da bo mogoče doseči cilj podnebne nevtralnosti do leta 2050. Konkretnega dogovora o krepitvi cilja za zmanjšanje izpustov do leta 2030 ... hm.

POVEZANE KNJIGE