Marley & jaz

Marley & jaz - John Grogan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Grogan
DIMENZIJA
3,46 MB
IME DATOTEKE
Marley & jaz.pdf
ISBN
2155188182366

OPIS

Mlada in uspešna novinarja John in Jenny Grogan sta dolgoletna partnerja, globoko prepričana vase ... dokler se ne začneta spraševati o rojstvu otroka. Bosta vedela, kako najbolje poskrbeti zanj, sta sposobna postati starša. V otroštvu sta oba ljubila pse, zato skleneta posvojiti pasjega mladiča. če se bosta obnesla pri vzgoji domače živali, obstaja upanje, da bosta nekoč znala skrbeti tudi za otroka! Tako se v njuno gnezdo vseli prisrčni labradorec z vedenjsko motnjo. Ko ga prvič najdeta z okrvavljenimi tačkami, po tem ko je razdejal njuno garažo, zaslutita, da se bo njuno življenje zelo spremenilo. Za družino Groganovih se tako začne 13 let dolga življenjska preizkušnja, polna presenečenj, hudomušnih zapletov, odpovedovanj, solz in predvsem ... ljubezni.Večkrat nagrajeni ameriški novinar John Grogan je bil več kot petindvajset let kolumnist pri različnih ameriških časopisih. Knjiga Marley in jaz, za katero je prejel več prestižnih nagrad, je le ena od njegovih knjig, ki se ukvarjajo z vedenjem pasjih prijateljev. Z ženo Jenny in tremi otroki živijo v ameriški zvezni državi Pensilvanija.Helena Grandovec je prevajalka ter živi in dela v Mariboru. Je urednica elektronske založbe in knjigarne Ruslica, publicistka in novinarka.

Film je bil leta 2008 posnet po scenariju Scotta Franka in Dona Roosa, režiral pa ga je David Frankel.. Gre za resnično zgodbo mladega novinarja Johna (v filmu Owen Wilson) in njegove žene Jenny (v filmu Jennifer Aniston), ki si po poroki omislita psa. Jaz, mi in drugi : podobe mojega sveta Že poteka - do sobota, 31.12.2022, Muzejska razstava Slovenski etnografski muzej, Metelkova 2, Ljubljana, Stalna razstava Jaz, mi in drugi : podobe mojega sveta je razstava o človeku in njegovem umeščanju v svet; o osebni, skupni in univerzalni dediščini − kaj je, kako nastaja in kakšen pomen ima.Iz družbene narave človeške vrste izhaja ... Režiser David Frankel ("Devil Wears Prada") nam predstavlja zabavno "dramedijo" Marley in jaz, navdahnjeno z izjemno uspešno avtobiografsko knjigo "Marley & Me: Life and Love with the World's Worst Dog" ameriškega novinarja Johna Grogana. Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Marley & jaz Avtor: John Grogan (trda) 0,00.

Marley in jaz 2. MARLEY & ME: THE PUPPY YEARS 2011 ...

POVEZANE KNJIGE