Krik? Krak!

Krik? Krak! - Edwidge Danticat | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Edwidge Danticat
DIMENZIJA
4,58 MB
IME DATOTEKE
Krik? Krak!.pdf
ISBN
2929578642560

OPIS

Krik? Krak! je cikel zgodb, v katerih se prepletajo sanje in realnost iz življenja oseb, katerih usode so deloma povezane. »Želela sem dati slišati glas mnogih ljudi, ki sem jih poznala v mladosti,« pravi avtorica, »in to so bili večinoma revni ljudje, ki so sanjali izjemne sanje, a so se tudi soočali z osupljivimi ovirami«. Ključno vlogo v zgodbah igrajo predvsem ženske kot nosilke izročil in življenja. Avtoričino raziskovanje težavne, potlačene haitijske zgodovine in njenih odmevov v sedanjosti primerjajo z delom afroameriške nobelovke Toni Morrison.

297 Route de Delmas 63 & 65 +(509) 36 62 43 43 / 40 38 94 94. [email protected]

Subscribe via Email. Enter your email address to subscribe and receive notifications of new posts by email. Krik-krak is a communal practice that says a lot about Haitian people's way of life.

POVEZANE KNJIGE