Klub Fantazija

Klub Fantazija - Joan Elizabeth Lloyd | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joan Elizabeth Lloyd
DIMENZIJA
7,19 MB
IME DATOTEKE
Klub Fantazija.pdf
ISBN
6771060339643

OPIS

Jenna v svojem malem mestu nenadoma začuti tesnobo, saj ni zadovoljna z mislijo, da bo v večno enakem in ustaljenem ritmu preživela svoje življenje z možem, hišo in psom. Zato se odloči, da bo zapustila svojo sestro dvojčico in fanta. Odpravi se v New York, kjer se nastani pri stari prijateljici Chloe. Kaj kmalu pa spozna, da Chloein način življenja ni ravno običajen. Po nekaj burnih seksualnih dogodivščinah se dekleti odločita, da bosta ustanovili klub, ki bo izpolnjeval najbolj divje, skrivne erotične fantazije. Ideja pa ni povezana samo s telesnimi užitki, ampak jima začne prinašati tudi veliko denarja. A slej ko prej se Jenna znajde pred odločitvijo svojega življenja: ali živeti materialno preskrbljena v središču sveta ali pa se prepustiti.

Ameriška pisateljica erotičnih romanov se s Klubom Fantazija slovenskim bralcem predstavlja prvič. Jenna živi mirno življenje v majhnem mestu, s sestro dvojčico si delita hišo, službo imata pri istem podjetju, kjer je Jenna spoznala tudi svojega fanta.

e. lloyd mladinska knjiga 2008 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Klub romantik, ljubezenski romani, romantične knjige in zgodovinska romanca so teme v kategoriji, ki jo radi prebirajo vsi ljubitelji romantike.

POVEZANE KNJIGE