Hura za fante!

Hura za fante! - Raphaël Martin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Raphaël Martin
DIMENZIJA
4,99 MB
IME DATOTEKE
Hura za fante!.pdf
ISBN
8967308480620

OPIS

Vsak mladostnik ve, da je odraščanje bolj ali manj težavno obdobje, polno izzivov in sprememb. S pomočjo tega vodnika bodo fantje med 11. in 15. letom to težavno obdobje laže preživeli. Vodnik vsebuje podatke in razlage, teste, izkušnje vrstnikov in nasvete strokovnjakov, s pomočjo katerih bo odraščajočim fantom uspelo, da se soočijo z nenavadnimi spremembami lastnega telesa, najdejo pot do lastne osebnosti,uživajo v prijateljstvu, odkrijejo skrivnosti ljubezni, se znajdejo v novem svetu srednje šole, razumejo življenje v družini in ne pozabijo na svoj prosti čas.

priporočam ,da še ne dobi pri osmih letih.Ker so noter takšne stvari o modrcih,menstruciji in fantih. SAMO NASVET JE! Odgovori.

ISBN/EAN:P_9789610143291. Redna cena: 19,99 € Vodnik za odraščajoče fante.

POVEZANE KNJIGE