Dnevnik romanja

Dnevnik romanja - Jerome Klapka Jerome | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jerome Klapka Jerome
DIMENZIJA
12,23 MB
IME DATOTEKE
Dnevnik romanja.pdf
ISBN
6600853976816

OPIS

Zabavna zgodba humorista Jerome Klapka Jerome v stilu njegovega uspešnega romana Trije možje v čolnu. Po besedah avtorja je to: "Knjiga, ki bo bralcu razvila duha. V tej knjigi vam bom povedal vse o Nemčiji - vsekakor vse, kar jaz vem o Nemčiji - in o pasijonski igri v vasici Ober-Ammergau." Gre za humorni opis človeških čudaštev in spalnih navad ter vseh možnih preglavic z nemškimi železniškimi uradniki. Knjižica ni nikakršen špeh. Primerna je za branje v parku, med kosilom ali pod klopjo. Lahko jo berete tudi v čakalnici pri zobozdravniku.

Sedaj se mi je ponudila po nekaj dnevih prva možnost, da jih objavim za nazaj. Osrednja informativna oddaja TV Slovenija. Z ogledom Dnevnika si zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz.

Dnevnik romanja - Zbirka Harlekin. Knjižica, ki je pred vami, ni nikakršen špeh.

POVEZANE KNJIGE