Danes kuham jaz

Danes kuham jaz Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,28 MB
IME DATOTEKE
Danes kuham jaz.pdf
ISBN
5943397505650

OPIS

Danes kuham jaz je edinstven in dragocen vodnik za vse tiste, ki uživajo v hitri, organizirani in predvsem ekonomični pripravi hrane, in za tiste, ki radi ponudijo izvirne in vedno okusne jedi. Knjigo je v majhnem formatu; prav zaradi svoje majhnosti je vodnik priročen, saj ga lahko shranite v vsakem kotu vaše kuhinje in je tako vedno na razpolago. Vsebina je izčrpna: več kot 400 natančno opisanih receptov, opremljenih še z dodatnimi informacijami o sestavinah, zahtevnejših postopkih in posebnostih vsakega recepta. Deli se na 10 poglavij: Pice, pogače, slano pecivo, Testenine, Riž in rižote, Juhe in mineštre, Zelenjava, meso, Ribe, Sirove in jajčne jedi, Kreme in sladice na žlico ter Torte in piškoti. Količine v receptih so navadno predvidene za 4 osebe.

Če pomislim na prvo jed, ki sem jo pripravil, so bila to verjetno ocvrta jajca. Kuhanje mi danes predstavlja zabavo.« Anja: »Jaz sem mami pri kuhanju pomagala že kot majhna punčka, pri pripravi nedeljskega kosila sem na primer pomagala mešati ... DANES BOMO POSTREGLI ODOJKA IZ PEČICE PEČENO V MANJŠIH KOSIH CCA 1,5 KG...

Odgovori. še enkrat preveri! 17 Jul 2014 11:55.

POVEZANE KNJIGE