Življenje onstran smrti

Življenje onstran smrti - Deepak Chopra | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Deepak Chopra
DIMENZIJA
4,36 MB
IME DATOTEKE
Življenje onstran smrti.pdf
ISBN
3271544528643

OPIS

Deepak Chopra, ameriški doktor medicine indijskega rodu, je svetovno priznan avtor več kot 45 del z različnih področij poljudne ezoterike, ki so prevedena v vse velike jezike. V knjigi Življenje onstran smrti opisuje potovanje duše po smrti v onstranstvo. Opira se na starodavno indijsko mistično tradicijo in jo kombinira s sodobnim zahodnjaškim pristopom raziskovanja obsmrtnih doživetij in transcendenčnih teorij. Chopra nas popelje na fascinantno potovanje na različne ravni zavesti. Še pomembnejše je njegovo sporočilo o tem, koga bomo srečali v posmrtnem življenju, in da bodo naša tamkajšnja doživetja odsev naših sedanjih prepričanj, pričakovanj in ravni zavesti.

Živjo! ... Ja, jaz verjamem v neko energijo po smrti, kajti en dan po pokopu, ko sem se usedla v jedilnico, je od nekje prišel tisti zoprn vonj po rožah, vendar me ni bilo strah, kajti vedela sem, da je ona. Jaz verjamem v življenje po smrti in me to tolaži.

Je predvidljiva, v časih nepredvidljiva poteza Življenje po smrti … Naša odločitev. Toda Rob ni edini človek, ki se je moral odločiti za večno življenje.

POVEZANE KNJIGE