Zajčja ograja

Zajčja ograja - Doris Pilkington | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Doris Pilkington
DIMENZIJA
5,48 MB
IME DATOTEKE
Zajčja ograja.pdf
ISBN
4603796180805

OPIS

Doris Pilkington pripoveduje zgodbo svoje matere Molly, ene od treh deklic, ki so jih iztrgali iz domače skupnosti v jugozahodni Avstraliji. Presenetljivo opisuje pogum in vztrajnost deklic, ki pobegnejo iz belskega zavoda in se po kruti avstalski puščavi peš vračajo domov.

To je osnoven recept, ki ga uporabim, kadar kuham jedi za "čez teden" in ko želim porabiti slabše dele zajca. Jed pripravim za naslednji dan ali zmrznem po obrokih, zato ne delam jajčnih jušnih vložkov. Kovana ograja ima dolgo življenjsko dobo, izbira oblik je poljubna prav tako sama izvedba.

alu-inox-steklena-ograja-glass-horizont-c19. glass-horizont-zunanji (3) Steklene ograje dajejo objektom videz brezčasnosti, elegantnosti in modernosti.

POVEZANE KNJIGE