Zadetek v polno

Zadetek v polno - Carmen Reid | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carmen Reid
DIMENZIJA
11,72 MB
IME DATOTEKE
Zadetek v polno.pdf
ISBN
6967648414638

OPIS

Pamela se s svojim možem Davom že pet let neuspešno trudi zanositi z umetno oploditvijo. Vsakokratno razočaranje pa začne pošteno krhati njun zakon. Dave se nenadoma odloči, da bo pustil svojo službo in se iz Londona preselil na podeželje, kjer bo ekološko prideloval jagode. Pamela med njunimi novimi prijatelji spozna privlačnega, a poročenega kmeta, s katerim se spusti v vročo afero, ne da bi se zavedala, kako bo s tem prizadela svojega partnerja in kakšne (ne)prijetne posledice bo to pustilo v nadaljnjem ­življenju … 

Prežagan ščip štrbunk med storži v morje, skovik čez mrk oblak skali obzorje, kdo mi tako barbarsko žaga v sanje? Vijaki v kolku, postelje, smrčanje. Ni sestre na obzorju, spi kot metek, copati na dosegu rok, zadetek, spet molk, zažiga molk, pričakovanje. zadetek v polno :))) Tweet.

In prav to morda najbolj preseneča. To, da jih je vlada uvedla tako hitro, da je to zmogla in da so se za zdaj vsi strahovi, povezani z njihovo uvedbo, izkazali za votle.

POVEZANE KNJIGE