Resnici na ljubo

Resnici na ljubo - Torgny Lindgren | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Torgny Lindgren
DIMENZIJA
3,30 MB
IME DATOTEKE
Resnici na ljubo.pdf
ISBN
6215750204407

OPIS

23,00 ... Resnici na ljubo je satira in kritika sodobne družbe, ki pred bralca potisne spraševanje o pristnosti, verodostojnosti umetnine/umetnika, ob tem pa tudi vrednot in družbe kot celote. Glavni junak je nekoliko svojevrsten izdelovalec okvirjev Theodor, ki nam pripoveduje/piše poročilo o nenavadnih do. Roman Resnici na ljubo je ostra satira in kritika sodobne švedske družbe, je groteskni triler in ljubezenski roman obenem.

Njegov pripovedovalec in glavni junak je mirni, naivni in skromni izdelovalec okvirjev, tridesetletni Theodor. Čeprav ni nikoli obiskoval univerze, o umetnosti zelo veliko ve, kakor tudi o filozofiji in klasični glasbi. Viri: http://www.omnibus.se/cgi-bin/eKnjiga.pl?eK=221-1: Dovoljenje: Dovoljenje, pod katerim je delo objavljeno, ni navedeno.Prosimo, da izmed obstoječih dovoljenj ... RESNICI NA LJUBO BESeDA 7 priznavamo precej‰nje njegove vrline.

POVEZANE KNJIGE