Potovanje v kamnito deželo

Potovanje v kamnito deželo - Alex Miller | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alex Miller
DIMENZIJA
7,65 MB
IME DATOTEKE
Potovanje v kamnito deželo.pdf
ISBN
6472121715684

OPIS

Annabelle Beck, dvainštiridesetletna profesorica, se po moževem skoku čez plot umakne iz Melbourna v Severni Queensland, kjer je bil nekoč dom njene družine. Tamsreča Boja Rennieja, pripadnika aboriginskega plemena Jangga. Preseneti jo njegova trditev, da je ključ njene prihodnosti v njegovih rokah, zato se mu pridruži na poti, ki jo vodi nazaj v njeno otroštvo in v kamnito osrčje dežele plemena Jangga. Tam se iz življenja njunih starih staršev začnejo luščiti skrivnosti.Z dovršenim umetniškim čutom romanopisca na višku moči nas Miller prepriča, da kamnita dežela ni le odmaknjen in skrivnosten kraj v vsakem izmed nas. Roman potrjuje sloves Millerja kot enega najinteligentnejših in najbolj brezkompromisnih med avstralskimi pisatelji.

junij 2021 - 9 dni Odhod 23. junij 2021 - 6 dni Deset stvari, ki naredijo to potovanje posebno Provansalske vasice Polja s sivko Tržnice Camargue v delti reke Rhone Marseille s trdnajvo d'If Slikovite lokacije, kjer uživaš hrano All Inclusive in brezskrbno Albion in reka Sorgue Gorska … Potovanje po Provansi, ko cveti lavanda Read More » Cesta nas pripelje vse do najvišjega vrha celinske Portugalske - na Torre (1.993 m).

Po ledeniški dolini reke Zezere se spustimo v Manteigas. Potem nas pot vodi v obmejno Nizko deželo, posejano z neštetimi srednjeveškimi gradovi.

POVEZANE KNJIGE