Nova finska slovnica

Nova finska slovnica - Diego Marani | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Diego Marani
DIMENZIJA
11,18 MB
IME DATOTEKE
Nova finska slovnica.pdf
ISBN
7822096417202

OPIS

; 21 cm: ZBIRKA (ǂZbirka ǂEuroman : zgodbe s pogledom ; 13) OPOMBE: Prevod dela: Nuova grammatica finlandese // 800 izv. // Stekleni plošči neba in morja - Diego Marani med tesnobo in ... V uradu državne tožilke so dejali, da jim ni znano, od kod informacije, da naj bi bili finski preiskovalci v Sloveniji.

Vse pravice pridržane Finska ima veliko jezer, koliko, si viri niso enotni (eni navajajo 87 000, drugi preko 200 000), skupaj pa jezera zavzemajo 10 % površine. Največja celinska vodna pot je jezero Saimaa na jugovzhodu države, ki meri okoli 4400 km2. Sebe še vedno vidi kot Italijana, a je tudi evropski pisatelj, avtor v slovenščino prevedene uspešnice Nova finska slovnica.

POVEZANE KNJIGE