Moje domače pokopališče

Moje domače pokopališče - Dušan Mitana | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dušan Mitana
DIMENZIJA
12,63 MB
IME DATOTEKE
Moje domače pokopališče.pdf
ISBN
3567359858576

OPIS

na podlagi Odloka o pokopališkem redu v občini Domžale in Odloka o javnem komunalnem podjetju Prodnik d.o.o.. Opravlja se na pokopališčih Domžale, Dob, Homec, Ihan, Krtina, Dragomelj - Pšata ... Dušan Mitana: Moje domače pokopališče (Môj rodný cintorín) Prevod in spremna beseda: Špela Sevšek Šramel.

letniku gimnazij in srednjih strokovnih šol 65; Nasvidenje v naslednji vojni 58; Naš posebni poročevalec 95; National geographic 36; Ne gre samo za kolo 73; Nedokončana preteklost 79; Nenavadna bralka 74; Nepozabni romantični ... Ko se družina nastani v veliki hiši, kmalu spozna, da je blizu njihovega novega doma pokopališče za domače živali, ki je na mestu starodavnega grobišča. Spoznajo soseda Juda Crandalla, ki jih opozori na avtocesto blizu njihove hiše, po kateri tovornjaki ves čas drvijo. Zdravnik Louis Creed (Jason Clarke) se s svojo ženo Rachel (Amy Seimetz) in dvema otrokoma Gageom in Ellie preseli iz velikega mesta na podeželje.

POVEZANE KNJIGE