Moj očka je presta

Moj očka je presta - Baron Baptiste | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Baron Baptiste
DIMENZIJA
5,54 MB
IME DATOTEKE
Moj očka je presta.pdf
ISBN
3804693216317

OPIS

Moj očka je presta je priročnik za najrazličnejše jogije vseh starosti in velikosti. Čeprav je zasnovan predvsem za skupno vadbo staršev in otrok, je enako primeren tudi za odrasle in mlade, ki ga bodo uporabljali samostojno. Spremna zgodba razkriva, kako je joga povezana z vsakdanjim življenjem. Joga ne pomeni le tega, da telo zapletamo v vozle in preste, temveč da raztezamo svoje misli in telo, da odkrivamo, kdo pravzaprav smo, in razvijamo lastne zmogljivosti - ob tem pa se tudi zabavamo!Mednarodna uspešnica, ki je izšla v številnih ponatisih.

Čeprav je zasnovan predvsem za skupno vadbo staršev in otrok, je enako primeren tudi za odrasle in mlade, ki ga bodo uporabljali samostojno. Moj očka je presta. Klikni izdelek za prikaz ponudbe .

Izdelki Plavica tukaj se pa jaz lahko podpišem jaz živim samo z mami oči se je odselil in ga ne vidim nič več tak ko moj brat ne niti slišiva se ne več tak kot da se je kaj naredilo z njim tak imam občutek buki73 • 12 let nazaj V mesecu februarju nas je učence in učiteljice iz oddelka PPVI 1, 2 navdihovala knjiga Moj očka je presta. Preko zgodbice v knjigi smo spoznavali različne telesne položaje.

POVEZANE KNJIGE