Kup laži

Kup laži - Geraldine McCaughrean | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Geraldine McCaughrean
DIMENZIJA
11,38 MB
IME DATOTEKE
Kup laži.pdf
ISBN
1947718105724

OPIS

Knjiga britanske pisateljice Geraldine McCaughrean je privlačno branje ne samo po svoji vsebini, temveč tudi po strukturi: skoraj nobena izmed knjig, pisanih za mladostnike, se ne poigrava z literarnimi zvrstmi in žanri tako, kot to počne Kup laži. Ailsa spozna skrivnostnega mladeniča, ki po naključju pristane v starinarnici njene mame. Ailsino nezaupanje se počasi začne spreminjati v navdušenje, ko odkrije njegov neverjetni dar za pripovedovanje zgodb.

(fotografija je simbolična; foto: Profimedia) Med prvimi, ki so zboleli, je bila tudi Dolenjka, ki želi ostati neimenovana, a na srečo je šlo pri njej za lažjo obliko bolezni. Nekaj časa je bila sicer na Kliniki ... "Šlo je za dobro zrežirano preiskavo, za katero je odgovorna takratna ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal, ki je isti dan v sosednji občini Ruše imela novinarsko konferenco v zvezi s sodnimi postopki v primeru Kangler.

POVEZANE KNJIGE