Družina Adam

Družina Adam - Michael Tournier | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Tournier
DIMENZIJA
5,22 MB
IME DATOTEKE
Družina Adam.pdf
ISBN
5341466227426

OPIS

Vse zgodbe v knjigi so kompleksne, brati jih je mogoče na več ravneh in prek marsikaterega motiva se med seboj tudi povezujejo. Zgodbe pričujočega izbora na poseben način druži naslovna pripoved, ki začrta osnovni dualizem, s katerim je po avtorjevem načelu opredeljeno vse človeštvo.V začetku ni bilo na zemlji niti ... Družina Adam - Zbirka Stopinje.

Davčna in matična številka, poslovni in finančni podatki podjetja v poslovnem asistentu bizi.si. Michel Tournier: Družina Adam Prevod in spremna beseda Mateja Seliškar Kenda, LUD Literatura (zbirka Stopinje), Ljubljana, 2008, 198 str., 19,90 EUR Izvirni naslov: Le Coq de bruyère Le médianoche amoureux Petites proses Zbirka: Stopinje DRUŽINA KRUMPAK organizacija potovanj d.o.o., Breznikova ulica 15, 1230 Domžale. Davčna in matična številka, poslovni in finančni podatki podjetja v poslovnem asistentu bizi.si. Časnik.si ustvarjajo za skupno dobro zavzeti avtorji, ki menijo, da je na slovenskem medijskem trgu prostor tudi za spletni magazin konzervativne, katoliške in klasično liberalne usmeritve. Posameznik zmožnost, da živi in dela v skupnosti, razvija z učenjem.

POVEZANE KNJIGE