Čarovnikov vajenec

Čarovnikov vajenec - Evald Flisar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Evald Flisar
DIMENZIJA
4,66 MB
IME DATOTEKE
Čarovnikov vajenec.pdf
ISBN
9285106930353

OPIS

3 let po prvem izidu je najbolj brani slovenski roman po 2. svetovni vojni pred nami že v enajsti izdaji! Zdi se, da ga vsaka generacija odkrije na novo in razume po svoje. Roman, ki bo preživel avtorja in se vpisal v seznam večnih del slovenske literature.

Edini, ki lahko ustavi sile zla, je nerodni Dave, ki postane Balthazarjev vajenec. Preko norih avantur Dave spoznava svoje moči, toda pred zadnjo bitko mora najprej zaupati v svoje sposobnosti. Čarovnikov vajenec je očitno ena tistih knjig, ki ostanejo "večno mlade", trajno aktualne, vedno vznemirljive in nove.

Preko številnih pustolovščin izbranec Dave spoznava svoje moči, toda pred končnim spopadom mora znati zaupati v svoje sposobnosti. ... Čarovnikov vajenec je brez dvoma najbolj brani slovenski roman po drugi svetovni vojni.

POVEZANE KNJIGE