Bil sem le majhen deček

Bil sem le majhen deček - Richard McCann | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richard McCann
DIMENZIJA
9,65 MB
IME DATOTEKE
Bil sem le majhen deček.pdf
ISBN
3014598926485

OPIS

Dobili smo resnično in grozljivo avtobiografsko pripoved o ukradenem otroštvu, ki seže v srce. To je roman Richarda McCanna o majhnem, komaj petletnem dečku, ki mu je neko mrzlo oktobrsko jutro za vedno spremenilo življenje. Ko je njegova mati leta 1975 postala prva žrtev jorkširskega Razparača, je življenje Richarda McCanna in njegovih sester razpadlo. Umor ene ženske je uničil družino, prikrajšal otroke za materino ljubezen in jih pahnil v desetletja zlorab, ko so bili deležni le še udarcev in zlorab, dokler od življenja niso pričakovali ničesar drugega več kot bolečino. A nekega dne se je mladi mož, v kakršnega se je razvil Richard, odločil, da bo spremenil svoje življenje. Pred nami je čustvena knjiga, ki govori o veliki nesreči, moči ljubezni in odločnosti. Roman o resničnem dogodku nam razkriva bistvo, ko se včasih moramo odločiti, ali se hočemo obdržati pri življenju.

V uspešnici Bil sem le majhen deček Richard pripoveduje o svoji trdni odločenosti, da spremeni svoje življenje in si ustvari novo in boljše obstajanje. Je bil zelo. Na svetu je prišel do konca.

Življenje v knjigi. Kriminalne zgodbe Plut FOTO: Kriminalne zgodbe Plut. Tako je majhen deček, ki je sanjal, da bo nekoč dober nogometaš, zrasel v okrutnega morilca.

POVEZANE KNJIGE