Amador ali Pripoved srečnega človeka

Amador ali Pripoved srečnega človeka - Jesús Ferrero | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jesús Ferrero
DIMENZIJA
3,10 MB
IME DATOTEKE
Amador ali Pripoved srečnega človeka.pdf
ISBN
5362328763708

OPIS

»Sreča, ki me je spremljala, me bo spremljala zmeraj,« verjame ne glede na to, da sta njegova starša roparja, z njima živi na avtomobilskem odpadu in že kmalu umreta, nato pa si ga, nezaželenega, podajajo sorodniki. ... Ferrerovo delo Amador ali pripoved srečnega človeka nam že s svojim naslovom daje slutiti, s kakšnim likom se bomo v njem srečali.Avtor je ob izidu romana izjavil: »Bil sem sit preobilja nezadovoljnih, obupanih junakov, ki gojijo zamero do sveta.« In res se Amador precej razlikuje od književnih junakov, ki mukoma preživljajo »prekletstvo« in »razbolelost«. ii eu roman amador ali pripoved sreČnega Človeka j.

Prav tako je tudi res, da ta trenutek še nimamo učinkovite metode za menjavanje, spreminjanje ali popravljanje genov v človeškem genomu, v prihodnjih letih pa jo bomo skoraj zagotovo imeli. Kaj vse bodo prinesle takšne metode, bodo pokazala prihodnja desetletja, a prav bi bilo, da se kot ... Ali so človeka ustvarili ljudje pred nami? sreda, 11.

POVEZANE KNJIGE