Ženski možgani

Ženski možgani - Louann Brizendine | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Louann Brizendine
DIMENZIJA
12,56 MB
IME DATOTEKE
Ženski možgani.pdf
ISBN
4145434281247

OPIS

Zakaj ženske dnevno uporabljajo več oblik sporazumevanja kot moški? Zakaj si ženska zapomni prepir, o katerem moški trdi, da ga nikoli ni bilo? Zakaj so najstnice tako obsedene s svojim videzom in pogovarjanjem po telefonu? In zakaj ženske veliko redkeje pomislijo na spolnost kot moški? Žensko vedenje se tako močno razlikuje od moškega zaradi hormonov. Na začetku so namreč vsi možgani ženski, šele osmi teden po spočetju pa se nekateri spremenijo v moške: presežni testosteron skrči središče za komunikacijo, zmanjša del skorje, odgovoren za sluh, in dvakratno poveča predel za obdelavo spolnosti.Brizendine poskuša v svoji knjigi o ženskih možganih razložiti, kako njihov edinstveni ustroj usmerja razmišljanje, vrednote, način komunikacije in čustvovanja žensk v vseh življenjskih obdobjih. Knjiga Ženski možgani je tudi predloga za ameriški film, komedijo Whitney Cummings, ki je bila premierno prikazana 17. junija 2017 na filmskem festivalu v Los Angelesu.

Znanstveno dokazano: To počnejo ženske, ki uspešno osvajajo. ne spreglejte.

Ženski in moški možgani različno slišijo, vidijo, čutijo, presojajo. Enake cilje in naloge moški in ženska uresničujeta z uporabo različnih tokokrogov. Raziskava: Ženski možgani se zdijo tri leta mlajši od moških enake starosti.

POVEZANE KNJIGE