Zakaj so pa Japonke lahko vitke in vedno mladostne

Zakaj so pa Japonke lahko vitke in vedno mladostne - William Doyle, Naomi Moriyama | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
William Doyle, Naomi Moriyama
DIMENZIJA
5,21 MB
IME DATOTEKE
Zakaj so pa Japonke lahko vitke in vedno mladostne.pdf
ISBN
3594020198808

OPIS

Japonska domača kuhinja ni le suši ali surova riba, temveč dobra tradicionalna kuhinja. Japonci uživajo v najokusnejši, najbolj hranljivi in najbolj naravni kuhinji na svetu - brez odrekanja, brez krivde, brez odvečnih kilogramov. Sveža, preprosta in zdrava hrana je zanje največja dragocenost.Naomi Moriyama nam s številnimi recepti, ki jih zanimivo prepleta z življenjsko filozofijo Japoncev o kupovanju in pripravi hrane, razkriva, kako in s čim se hrani na milijone Japonk, da so zdrave, vitke, mladostne in ohranjajo dinamičen življenjski slog.

... v južnih in zahodnih krajih lahko nastane kakšna manjša ploha.

Prav na Japonskem najdemo največji odstotek ljudi, ki dočakajo starost 100 let ali več. Zato so Japonke vedno vitke in zdrave ... Večinoma jedo ribe, alge, sadje, sojo, riž, zelenjavo in pijejo zeleni čaj.

POVEZANE KNJIGE