Oči kože

Oči kože - Juhani Pallasmaa | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Juhani Pallasmaa
DIMENZIJA
7,54 MB
IME DATOTEKE
Oči kože.pdf
ISBN
4812755460566

OPIS

Krivce običajno iščemo v stresu, utrujenosti, ponočevanju in preobilici dela, čeprav so vzroki za podočnjake, zabuhlost in gubice lahko tudi čisto drugje. Z uporabo kvalitetnih izdelkov za nego kože okoli oči lahko te težave pošteno omilimo in skoraj odpravimo. Prevod: Gregor Moder Spremna beseda: Steven Holl Ta drobna knjižica daje veliko več kot obljublja, na določen način je prav prelomna v premišljevanju o doživljanju in dometu bivanja v prostoru, kar je več kot arhitektura. Juhani Pallasmaa je avtor slavne knjige Oči kože (Studia Humanitatis, 2007), ki je v zadnjih 20 letih postala obvezno čtivo generacij mladih arhitektov po vsem svetu; v njej Pallasmaa razlaga, kako so vsi čuti z vidom vred podaljšek taktilnega čuta, in opozarja na prevlado vidnega čuta v zahodni, t.

Kozmetika proti staranju glede na starost Idealna koža niso več sanje, saj lahko sedaj izbirate med prvimi negami za spreminjanje kakovosti kože: površina kože, enakomerna polt, gube. Odkrijte 21502 IDÉALIA EYES 0 0 IDEALIA FACE CARE Krema za kožo okoli oči Nega proti znakom staranja kože 0.00 Znamka Vichy je razvila strokovno znanje na področju ekspozoma kože in predstavila močen serum Liftactiv Supreme H.A.

POVEZANE KNJIGE