Na zemlji domači

Na zemlji domači - Jože Maček | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jože Maček
DIMENZIJA
8,95 MB
IME DATOTEKE
Na zemlji domači.pdf
ISBN
5045371209511

OPIS

Peteršilj s česnom na drobno sesekljamo in ga dodamo mesu, dodamo tudi na rahlo ožete žemlje, jajce, sol in poper, dobro premešamo (5 - 10 minut). ...

Italijan je izgubil šest točk, razlika do Gajserja je narasla z 11 na 17 točk. "V zadnjih letih smo se stalno širili, saj je veliko kmetij opustilo proizvodnjo, mi pa smo poskušali slediti trgu, zato imamo toliko površin, ki jih nujno potrebujemo tudi zaradi kolobarjenja," je povedal gospodar Ivan Štular, ki je že od otroštva vedel, da si bo kruh rezal na domači zemlji. Vse se je začelo v majhni Haloški vasici Slatina pri Cirkulanah na domači kmetiji, kjer smo leta 1993 pričeli z peko prvih kolačev za prodajo. Najprej smo izdelke ponujali manjšim lokalnim trgovinam in mesnicam.

POVEZANE KNJIGE