Mali princ

Mali princ - Antoine de Saint-Exupéry | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antoine de Saint-Exupéry
DIMENZIJA
4,93 MB
IME DATOTEKE
Mali princ.pdf
ISBN
8354962362771

OPIS

Prvi večer sem tako zaspal na pesku, na tisoče kilometrov daleč od obljudenih krajev. Bil sem bolj osamljen kot brodolomec na splavu sredi oceana. Torej si lahko predstavljate, kako sem bil presenečen, ko me je ob svitu prebudil nenavaden glasek. Govoril je:»Prosim … nariši mi backa!«»Kaj?!«»Nariši mi backa …«Skočil sem na noge, kot bi me zadela strela z jasnega. Dobro sem si pomel oči. Dobro sem pogledal. In zagledal sem majhnega, izjemno nenavadnega fantiča, ki me je resno meril s pogledom.Večna zgodba, ki s svojo poetičnostjo in ganljivostjo spodbuja k sanjarjenju in razmišljanju vedno nove in nove generacije bralcev po vsem svetu!

Rođendanica...mjesto gdje kreiramo nezaboravan rođendanski party...party iznenađenja...stvaramo uspomene koje... Mali Princ Stars - kakovostne slovenske otroške sobe od 0 do 15 let. Soba, ki raste z vašim otrokom.

Velikost: 670 ml... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Mali princ je skrben prijazen, radoveden deček.

POVEZANE KNJIGE