Joga zame

Joga zame - Darija Čamernik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darija Čamernik
DIMENZIJA
9,68 MB
IME DATOTEKE
Joga zame.pdf
ISBN
8511025476277

OPIS

Vabljeni vsi, ki želite uskladiti delovanje telesa, duha in uma, v prijetno skupino vaditeljev, v Centru 4me. Tweet ... Knjiga Joga zame je zasnovana kot sestavljanka: vsakdo si lahko sestavi svojo kombinacijo asan, dihalnih tehnik, muder, band in drugih tehnik, ki mu v danem trenutku ali nasploh najbolj prijajo ... Misliš da joga ne more biti dinamična vadba? Spoznaj najbolj zmotne predstave, zaradi katerih ne obiščeš vadbe joge, čeprav je morda prav joga tista telesna aktivnost, ki jo najbolj potrebuješ.

Dolgo časa nazaj, sem tudi sama verjela, da joga ni zame, saj sem vedno menila, da je to nekaj duhovnega in totalno dolgočasnega. Joga je pretežka zame. Joga? Bodo mislili, da se mi je dokončno zmešalo.

POVEZANE KNJIGE