Jezi(č)kanja:

Jezi(č)kanja: - Janja Vidmar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janja Vidmar
DIMENZIJA
4,20 MB
IME DATOTEKE
Jezi(č)kanja:.pdf
ISBN
9043433272329

OPIS

sposoben opraviti delo, nalogo z lahkoto, brez spodrsljajev: natančen in spreten delavec; za to delo je spreten; sprva je bil še neroden, sčasoma pa je postal spretnejši / spretni prsti; imeti spretno roko / spretni gibi, zamahi 2. sposoben z iznajdljivostjo, premišljenostjo doseči kaj: spreten diplomat, organizator An icon used to represent a menu that can be toggled by interacting with this icon. Tatatako jje pppa č, č e ima š kkkljun, je pomislila.

Za njeno prvo izdano literarno delo velja knjiga Junaki petega razreda iz leta 1995. JANJA ŽMAVC IN IGOR Ž. ŽAGAR, KAKO SO EVROPEJCI ODKRILI NEZNANE DEŽELE IN SE SPOZNALI Z NOVIMI LJUDSTVI Vse objave na tej spletni strani so izvirna avtorska dela njihovih avtorjev in kot taka zaščitena z zakonom o avtorskih pravicah.

POVEZANE KNJIGE