Čokoladne strasti!

Čokoladne strasti! - Nicoletta Negri | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicoletta Negri
DIMENZIJA
8,74 MB
IME DATOTEKE
Čokoladne strasti!.pdf
ISBN
6056712521884

OPIS

Množica preizkušenih receptov in postopna slikovna ponazoritev postopkov zagotavljajo uspeh tudi manj izkušenim čokoladnim navdušencem. Virtualno potovanje med vročimi posodami, vonjem po cimetu, krhkimi piškoti, slastnimi kremami, tortami na različne načine - vse pa so temne kot noč... za konec še pralineji, ročno izdelani in privlačni, kot bi jih izdelal najboljši mojster čokoladnih sladic.

Temna čokolada s stevijo je odličen prigrizek, ko si zaželimo nekaj sladkega. Gre za kakovostno čokolado, ki bi jo z lahkoto uvrstili v višji rang čokolad in ki z lepim dizajnom ter prefinjenim okusom očara vse, zato je še posebej primerna kot darilo. Mladi gospodar Tomaž je za svojo Jasmino ustvaril slastne čokoladne poljube, ki pa niso vneli le njene strasti zanj, ampak tudi strast do izdelovanja čokolade.

Na podlagi 0 ocen. Napišite svoje mnenje | Preberi mnenja.

POVEZANE KNJIGE