Camino

Camino - Petra Škarja | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Škarja
DIMENZIJA
6,87 MB
IME DATOTEKE
Camino.pdf
ISBN
1877293632782

OPIS

Dopolnjena izdaja Ta knjiga se je pisala 13 let. Oziroma 24 let. Le spisana je bila na in po Caminu. Na poti, ki mi je predstavljala osebni prehod. Prehod iz lastnega suženjstva do svobode, suženjstva kot posledice travme iz otroštva, s katerimi posledicami sem se borila vse do sedaj. Pripravljena sem bila iti na konec sveta, da se rešim teh okov, ki so postajali vse težji in težji in pod katerimi bremeni sem klecala spet in spet. In prav to sem storila. Šla na konec sveta (Fisterra) iskati preprosto - lahkotnost in svobodo!Camino je narava, katere del postaneš. Camino je čas, ki ga imaš, da spoznaš sebe. Camino so ljudje, ki jih srečaš, kjer te vsakdo na svojstven način obogati. Camino je pristnost - narave, življenja, odnosov. Camino je odločitev, da boš v življenju nekaj spremenil. In Camino je še nekaj, kar ni moč opisati, ampak lahko le doživiš.

Established in 1999, La Siembra Co-operative became the first registered importers of Fairtrade Certified cocoa and sugar in North America and today works with 25 producer co-ops, supporting more than 47,500 ... Directed by Javier Fesser. With Nerea Camacho, Carme Elias, Mariano Venancio, Manuela Vellés.

They have the ability to do this on their own. Our submissions are easy to keep track of online.

POVEZANE KNJIGE