Balada za Selmo

Balada za Selmo - Željko Jugović | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Željko Jugović
DIMENZIJA
8,7 MB
IME DATOTEKE
Balada za Selmo.pdf
ISBN
3499788714401

OPIS

Glavni junak romana Balada za Selmo je nabit s strastmi in nagoni, ki določajo in usmerjajo njegovo življenje skoraj neodvisno od njegove lastne volje, kar mu povzroča nenehno trpljenje, ki ga peha v vse temačnejša brezna trpljenja. V iskanju izhoda iz ujetosti in podrejenosti vsakdanu in hedonizmu, ki se sprevrača v golo spolnost, se poda v boj za lastno svobodo. Roman podaja poglobljen pogled na usodo posameznika, ki se prepleta z reminescencami na vojno v Bosni …Željko Jugovič jev svoji pisateljski karieri objavil številne humoreske in popotne zgodbe (Republika, Slovenske novice, Primorske novice, Svet in ljudje …), preizkusil se je tudi kot pesnik (Primorska srečanja) in avtor poletnih zgodbe (Primorske novice). Roman Balada za Selmo, ki ga je pisal kar tri leta, je njegov romaneskni prvenec. Živi in dela na Obali.

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti. Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Pomembno vlogo v baladah igra dvogovor.V tovrstnih pesmih neredko nastopajo tudi nadnaravne sile. Moj prijatelj in novopečeni pisatelj je končno izdal erotični roman, ki je nastajal skoraj 3 leta. Uradna izdaja se je zgodila 01.06.2007.

POVEZANE KNJIGE