Zgodbe iz Mehike

Zgodbe iz Mehike Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,25 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Mehike.pdf
ISBN
9489672525357

OPIS

Pisana mitologija predhispanske Amerike, bogato ustno izročilo in religiozni rituali so bili v deželi silovite revolucije in velike gospodarske krize dobra podlaga za razvoj kratke proze, ki tam v zadnjih desetletjih doživlja razcvet. Dvaindvajset umetnikov, cvetober modernih mehiških pisateljev, je pripravilo svoje kratke zgodbe, v katerih bralcem razkrivajo svoje življenjske navdihe. Barvita paleta vonjev in okusov, ki so lahko združeni samo v ­Mehiki.

snapshote. Iz svoje DVD-zbirke sem izbral vesterne, ki se dogajajo v Mehiki in imajo ... Dekle iz te zgodbe, Daniela Soto-Innes, je zdaj po odločitvi akademije The World's 50 Best Restaurants za leto dni postalo najboljša kuharica na svetu, najmlajša v doslejšnji zgodovini nagrade.

Avtor: Jana Bauer, Robert Murray Davis, Dušanka Zabukovec . Mehiška avtorica Guadalupe Nettel, ki je za svoje zgodbe prejela več nagrad, nas zasvoji z ekonomično pripovedjo, usmerjeno v senčne plati, ki se v večji ali manjši meri nahajajo v vsakem posamezniku, in imenitno prehaja različna kulturna okolja od Mehike pa do Japonske. Odlomek iz knjige. Zgodbe iz Mehike Zgodbe iz Nepala Zgodbe iz Pakistana Zgodbe iz Portugalske Zgodbe iz Romunije Zgodbe iz Slovaške Zgodbe iz Turčije Zgodbe iz Urugvaja Zgodbe iz Venezuele STROKOVNE Charles Duhigg Pametnejši, hitrejši, boljši: skrivnost … Frederic Gros Filozofija hoje V.

POVEZANE KNJIGE