Ustje jezika

Ustje jezika - Hadžem Hajdarević | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hadžem Hajdarević
DIMENZIJA
6,64 MB
IME DATOTEKE
Ustje jezika.pdf
ISBN
1231939656922

OPIS

Izbor iz bogatega opusa osrednje osebnosti sodobne bosanske poezije Hadžema Hajdarevića je polno pričevanj o polpretekli zgodovini, tradicijah, ki se skozi stoletja pletejo na Balkanu, in neusahljive vere v pesniško besedo. Poseben bosanski melos se prepleta s pogledi kronista iztirjenega časa in virtuozno kristalizira v najrazličnejših, tudi oblikovno najzahtevnejših pesniških oblikah. S Hajdarevićem dosega bosanska sonetistika enega od svojih vrhov, ki sta ga, enako virtuozno, prevajalca in pesnika Josip Osti in Boris A. Novak prenesla v gibčen slovenski verz.

Gre za mozaični družinski roman uveljavljenega pesnika, pripovednika, esejista in prevajalca Josipa Ostija Učitelj ljubezni in za pesniški prvenec študenta zgodovine in filozofije na ... Ustje je na voljo v 4 drugih jezikih. Vrnite se na Ustje.

Jeziki. Deutsch; eesti; latviešu; čeština jezika na Škotskem, ki ga govori 79 000 Škotov in ostanke keltsega jezika na Irskem.

POVEZANE KNJIGE